معاون برنامه ریزی و توسعه ایمپاسکو خبر داد:

راه‌اندازی پژوهشکده معدن‌کاری هوشمند ایمپاسکو و دانشگاه صنعتی اصفهان

معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران از راه‌اندازی پژوهشکده مشترک معدن‌کاری هوشمند میان ایمپاسکو و دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد.

شناسه خبر: ۲۷۹۸
راه‌اندازی پژوهشکده معدن‌کاری هوشمند ایمپاسکو و دانشگاه صنعتی اصفهان
به گزارش جهش اقتصاد،

به گزارش روابط عمومی ایمپاسکو، محمدرضا کریمی معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در نشست افتتاحیه پژوهشکده معدن‌کاری هوشمند ایمپاسکو با اشاره به همکاری‌های مشترک و موفق ایمپاسکو و دانشگاه صنعتی اصفهان در انجام اقدامات پژوهشی گفت: یکی از اهداف مهم تاسیس پژوهشکده تعریف و تعمیق فرهنگ هوشمندسازی در معادن است که امیدواریم با راه‌اندازی این پژوهشکده این فرآیند هر چه سریع‌تر انجام گیرد.

وی هدف دیگر ایمپاسکو را از راه‌اندازی پژوهشکده ارتقای فرهنگ معدن‌کاری هوشمند دانست و گفت: با توسعه اکوسیستم نوآوری و هوشمندسازی، مشکلات معادن کاهش و ایمنی نیروی انسانی افزایش می‌یابد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه ایمپاسکو تصریح کرد: توسعه فناوری بازیافت لاستیک‌های فوق سنگین معدنی در مقیاس نیمه‌صنعتی و راه‌اندازی فعالیت دامپتراک خودران پژوهشکده معدن‌کاری از اقدامات مؤثر در بومی‌سازی دانش و فناوری پژوهش‌های کاربردی در معادن کشور است که منجر به حل مشکلات استخراج، کاهش مصرف انرژی و افزایش تولید می‌شود.

کریمی تاکید کرد: امید می‌رود که شروع فعالیت‌های پژوهشکده در جهت افزایش بهره‌وری معادن، کاهش مخاطرات، افزایش تولید و سایر موارد بهبود دهنده وضعیت معادن مثمرثمر واقع شود.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در نشست افتتاحیه پژوهشکده معدن‌کاری هوشمند این دانشگاه گفت: در این آیین، اساس‌نامه این پژوهشکده با حضور رئیس دانشگاه و معاون توسعه و برنامه‌ریزی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) به امضا رسید.

سید علی‌محمد میرمحمدی میبدی افزود: پژوهشگران دانشگاه صنعتی اصفهان توانسته‌اند باوجود چالش‌های سخت پیشرو، اقدامات و همراهی‌های اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و حوزه معدن کشور، محصولات معدنی و پژوهشی متنوعی را در اختیار این صنعت قرار دهند.

رئیس پژوهشکده معدن‌کاری هوشمند نیز با بیان اینکه این پژوهشکده تقاضا محور، بدون وابستگی به بودجه سازمانی و با استفاده از زیرساخت‌های دولتی دانشگاه تأسیس شده است، گفت: این پژوهشکده تقاضا محور با حمایت هیات رییسه دانشگاه صنعتی اصفهان و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران دومین پژوهشکده مشترک نوع سوم دانشگاه صنعتی اصفهان است.

حسینی افزود: این پژوهشکده با ۷۲۰ مترمربع فضای اداری و کارگاهی، ۷۵۰۰ مترمربع معدن مقیاس شده به منظور آزمایش سامانه‌های هوشمند و چهار آزمایشگاه پشتیبان دارای فضای منحصربه‌فرد پژوهشی در میان پژوهشکده‌های معادن کشور است.

وی گفت: در پژوهشکده معدن‌کاری هوشمند چهار عضو هیات علمی اصلی، سه عضو هیات‌ علمی پاره‌ وقت، ۱۰ محقق تمام‌ وقت، ۱۲ محقق پاره‌ وقت، ۱۳ دانشجوی کارشناسی‌ ارشد و دکتری از رشته‌های مهندسی معدن، برق، کامپیوتر و مکانیک مشغول فعالیت هستند.

گفتنی است در حاشیه این مراسم، اولین جلسه هیات امنای پژوهشکده در جهت سیاست گذاری اولیه و برنامه ریزی اقدامات کوتاه مدت برگزار شد.

 

 

ارسال دیدگاه