مدیرعامل شرکت ملی پخش و فرآورده‌های نفتی خبر داد:

افزایش ۷.۴ درصدی توزیع بنزین در ۱۲ روز اخیر

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: توزیع بنزین در۱۲ روز ابتدایی آبان، رشد ۷.۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.

شناسه خبر: ۲۶۷۸
افزایش ۷.۴ درصدی توزیع بنزین در ۱۲ روز اخیر
به گزارش جهش اقتصاد،

 «کرامت ویس کرمی» امروز (دوشنبه) در نشست خبری افزود: از ابتدای امسال روزانه ۱۲۴.۵ میلیون لیتر بنزین در کشور توزیع شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۱۶ میلیون لیتر بوده، ۷.۴ درصد رشد را نشان می دهد.

وی با بیان اینکه میزان مصرف بنزین در کشور بسیار بالا است، ادامه‌داد: در ۱۲ روز ابتدای آبان ماه امسال روزانه ۱۲۲ میلیون لیتر بنزین در کشور توزیع شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خاطرنشان کرد: سال گذشته این عدد ۱۱۳.۷ میلیون لیتر در روز بوده که با رشد همراه شده است.

ویس کرمی در ادامه بر ضرورت همکاری همه دستگاه های مسئول برای تامین سوخت مورد نیاز نیروگاه ها تاکید کرد.

این مقام مسئول اضافه‌کرد: در ابتدای شهریور ۱۴۰۳ حجم ذخایر نفت‌گاز نیروگاه‌ها ۴۳ درصد و نفت‌کوره ۲۳ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال (۱۴۰۲) کاهش یافته است.

ویس‌کرمی افزود: نفت‌گاز تحویلی به نیروگاه‌ها امسال در شهریور ۳۲ درصد و در مهر ۲۷.۵ درصد افزایش یافته است.

وی خاطرنشان‌کرد: سطح ذخایر سوخت مایع تابعی از مصرف است و مدیریت مصرف سوخت باید در همه بخش‌های خانگی و صنایع هم اتفاق بیفتد.

ویس‌کرمی گفت: شهریور امسال مقدار تولید سوخت مایع نسبت به شهریور سال گذشته ۲ درصد افزایش یافت، این امر در شرایطی اتفاق افتاده که روزانه به‌طور میانگین ۱۳۳ میلیون لیتر بنزین در کشور توزیع شده است.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه حجم نفت‌گاز تولیدی در مهر و آبان ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه پارسال، ۶ درصد افزایشی بوده است، اظهار داشت: مقدار نفت‌گاز تحویلی به نیروگاه‌ها در شهریور ۳۲ درصد، در مهر ۲۷.۵ درصد و در آبان‌ نیز ۴۲.۶ درصد افزایش یافته است.

ویس کرمی با بیان اینکه مقدار تحویل نفت‌گاز نیروگاه‌ها از ابتدای ۱۴۰۳ تا روز ۱۲ آبان با میانگین روزانه ۲۵ میلیون لیتر، ۲۳ درصد افزایش یافته است، اضافه‌کرد: در شهریور امسال مقدار نفت‌کوره تحویلی به نیروگاه‌ها ۷۵ درصد افزایش یافته که این مقدار افزایش از ابتدای سال ۳۸ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: در پاییز امسال، شاهد سرمای زودرس و کاهش ۳.۸ درجه‌ای دما در مقایسه با مدت مشابه پارسال  بوده‌ایم که سبب افزایش مصرف سوخت در کشور شده است.

 

ارسال دیدگاه