انجمن قطعهسازان کشور، روز چهارشنبه ۱۹ دیماه ۱۴۰۳، ضمن حضور در فولاد مبارکه و بازدید از خطوط تولید این شرکت، در جلسهای با حضور رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه و جمعی از مدیران و کارشناسان این معاونت، راهکارهای تحویل بهینه ورق موردنیاز قطعه سازان کشور و بهینهسازی ابزارهای تأمین مالی در زنجیره را مورد بررسی و تبادلنظر قرار دادند.
به گزارش روابط عمومی فولاد مبارکه اصفهان، در ابتدای این جلسه، رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه، ضمن استقبال از حضور رئیس و اعضای این انجمن در این شرکت گفت: خوشبختانه در شرایط فعلی تعامل و ارتباط فولاد مبارکه با قطعهسازان بهینه شده و طی جلسات برگزارشده با مدیران ارشد این حوزه، موضوعات مختلفی از قبیل افزایش سهمیه به قطعهسازان و زمانبندی پرداختها مطرح و مورد بررسی قرار گرفته است.
وی با اشاره به درخواست قطعهسازان مبنی بر افزایش سهمیه به آنها تأکید کرد: اگرچه عمده محصولات فولاد مبارکه در بورس عرضه میشود و این شرکت دخل و تصرفی در این حوزه ندارد، اما تولید محصولات کیفی، تقویت مراکز خدماتی فولاد مبارکه برای عرضه بهینه محصولات شرکت بهصورت خردهفروشی در شهرها و استانهای مختلف در دو سال اخیر مورد تأکید قرار گرفته است تا از این طریق مشتریان شرکت بتوانند در شرایط بهتری به ورق موردنیاز خود دسترسی داشته باشند.
حیدری با اشاره به اهمیت برگزاری چنین جلسات و گردهماییهایی تصریح کرد: معتقدیم در جریان برگزاری این جلسات و گردهماییها، میتوان با همفکری و بهرهگیری از خرد جمعی، به درک متقابل از نیازها، خواستهها و توقعات هم برسیم و مشکلات را از پیش روی تولیدکننده و مصرفکننده برداریم.
معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در ادامه بر لزوم تشکیل یک کارگروه متخصص و متشکل از انجمن قطعهسازان و کارشناسان فولاد مبارکه تأکید و اظهار امیدواری کرد در سایه چنین اقدامات عاجل و مؤثری، گامهایی مثبتتر در مسیر بهبود فرایند کاری قطعهسازان برداشته شود.
فولاد مبارکه یک سند ملی است
در پایان این جلسه، محمدرضا نجفیمنش، رئیس هیئتمدیره انجمن همگن صنایع قطعهسازی کشور و استان تهران در مصاحبه با خبرنگار فولاد گفت: طی این سالها، این چهارمین بار است که از فولاد مبارکه بازدید میکنم و باید اذعان کنم که در هر بازدید مشاهده کردم که این شرکت نسبت به دفعه قبل پیشرفت کرده است.
وی افزود: اقدامات فولاد مبارکه در زمینه محیطزیست و فضای سبز، سرمایهگذاری اثربخش شرکت در بازیافت، جمعآوری و بازچرخانی پسابهای صنعتی و شهری در سیکل تولید، احداث نیروگاه پربازده و نیروگاه خورشیدی باتوجهبه کمبود آب و انرژی در کشور و راهبرد این شرکت در خصوص تولید محصولات کیفی بسیار ارزشمند است.
نجفیمنش تأکید کرد: باتوجهبه نقش فولاد مبارکه در تأمین ورق بسیاری از کارخانهها کشور، امیدواریم مسئولین بدانند که فولاد مبارکه یک سند ملی است و در زمینه تولید محصولات کیفی در عرصههای بینالمللی جایگاه خاصی دارد؛ بنابراین باید به هر شکل ممکن از این شرکت حمایت کرد. نباید قطعیهای گاز، برق و آب را در این شرکت شاهد باشیم؛ چون این شرکت خوراک اولیه بسیاری از کارخانههای کشور را تأمین میکند.
وی ضمن مفید خواندن این نشست مشترک گفت: از معاونت فروش فولاد مبارکه برای هماهنگی و برگزاری این جلسه سپاسگزارم. در این جلسه فرصتی دست داد تا قطعهسازان مسائل خود را در زمینه السی، تخصیص سهمیه به واحدهای کوچک و برخی مباحث دیگر مطرح کنند و مقرر شد راهبردهای موردنظر را بهصورت آزمایشی در اصفهان انجام بدهیم و در صورت موفقیتآمیز بودن به کل کشور تعمیم دهیم.
رئیس هیئتمدیره انجمن همگن صنایع قطعهسازی کشور در بخش پایانی سخنان خود تصریح کرد: بههرحال این هماهنگیها و این رفتوآمدها کمک میکند تا بتوانیم راهکارهای مناسبی را برای هر دو طرف یعنی شرکت فولاد مبارکه و انجمن که مصرفکننده محصولات این شرکت است بیابیم و خدمات مؤثرتری به کشور ارائه کنیم.
برای رسیدن به برخی راهحلهای اجرایی و عملی، گفتوگو و تبادلنظر خوبی انجام شد
بنابراین گزارش، آرش محبینژاد، دبیر انجمن قطعهسازان کشور نیز در مصاحبه با خبرنگار فولاد اظهار کرد: خوشحالیم که امروز فرصتی فراهم شد که ما اعضای انجمن قطعهسازان از هفده استان کشور، ضمن بازدید از فولاد مبارکه و دیدار با معاون فروش و بازاریابی این شرکت و سایر همکاران ایشان، مسائل خود را مطرح کنیم. در این جلسه برای رسیدن به برخی راهحلهای اجرایی و عملی، گفتوگو و تبادلنظر خوبی انجام شد.
وی با بیان اینکه بخشی از این مشکلات خارج از کنترل انجمن قطعهسازان و مجموعه فولاد مبارکه است، ادامه داد: در جلساتی که با رئیس هیئت عامل ایدرو، ایمیدرو و وزیر صنعت معدن و تجارت برگزار میکنیم، تلاش خواهیم کرد که مسائل را دستهبندی و مطرح کنیم تا نتیجه مطلوب از این جلسات حاصل شود. معتقدیم همانطور که طی چندین سال اخیر، مقام معظم رهبری بر تولید تأکید داشتهاند، بهواقع با تولید میتوان مشکلات کشور را حل کرد و از این طریق میتوانیم مشکلاتی نظیر اشتغال و تورم را نیز مهار کنیم.
محبینژاد با تأکید بر اینکه صنعت خودرو یکی از صنایع عرض و طویل کشور است گفت: در زمینه تأمین فلزات داخلی این صنعت خودرو، ابتدا صنعت فولاد و پس از آن صنایع مس، آلومینیوم و دیگر فلزات قرار دارند؛ بنابراین چنانچه این زنجیره بتواند قطعات کافی برای خودروسازی تأمین کند، شاهد تولید و عرضه خودروی بیشتر و باکیفیتتری خواهیم بود. در چنین حالتی تقاضای کاذب بازار حذف خواهد شد. ما امکان تولید دو میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو را در زنجیره تأمین برای قطعات داریم.
دبیر انجمن قطعهسازان کشور ادامه داد: مواردی مثل محدودیتهای برق و بهطورکلی انرژی، درد مشترک یا مشکل مشترک قطعهسازان و فولاد مبارکه است؛ ولی امروز راجع به زمینههای همکاری و تعامل بیشتر و مشکلاتِ قابلحل صحبت کردیم و به نتایج خوبی رسیدیم. در این راستا تفاهمنامه و صورتجلسه خوبی امضا شد و انشاءالله در آینده نزدیک با تشریکمساعی و سایر جلساتی که با مسئولین مرتبط برگزار خواهیم کرد، شاهد حلشدن برخی مشکلات و افزایش تیراژ تولید خودرو باکیفیت در کشور خواهیم بود.