در سالی که بازارهای مالی سودآوری مطلوبی به همراه نداشتند، صندوق طلای تابان تمدن بیش از ۶۸ درصد سودآوری برای سرمایهگذاران داشته است.
به گزارش مدیریت ارتباطات و رسانه شرکت تامین سرمایه تمدن، صندوق سرمایهگذاری طلای تابان تمدن اولین معامله خود را با نماد «تابش» در تاریخ 28 آبان 1402روی تابلوی معاملات بورس انجام داد و موفق شد طی دوره یکساله فعالیت، بیش از 2.3 همت منابع جذب کرده و سودآوری بیش از 68 درصدی را برای سرمایهگذاران به همراه داشته باشد. شایان ذکر است طی دوره مذکور بازدهی دلار 36 درصد، انس جهانی طلا 31.8 درصد و شاخص کل بورس نیز 11.3 درصد بوده است.
عوامل گوناگونی از جمله شرایط ژئوپلیتیکی منطقه، تضعیف شاخص دلار در اقتصاد جهانی، سیاستهای فدرال رزرو مبتنی بر نرخ بهره ، عدم اطمینان اقتصادی و نرخ تورم ... منجر به رشد قیمت طلا در مدت یکساله اخیر شدند که این موضوع موجب شد تا صندوقهای سرمایهگذاری طلا با استقبال عموم مواجه شوند و صندوق طلای تابان تمدن نیز از این موضوع مستثنی نبود .
این اتفاقات سبب شد تا صندوق تابش طی عمر کوتاه فعالیت خود، چهار نوبت مجوز افزایش سقف واحدهای قابل صدور را از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت نموده و خالص ارزش داراییهای آن از 214 میلیارد تومان در ابتدای فعالیت با رشدی حدود 1000 درصد، به بیش از 2.520 میلیارد تومان در انتهای آبان ماه 1403 برسد.
از طرف دیگر بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، نرخ تورم کشور در این دوره در محدودهی 33 درصد بوده است و این موضوع نشانگر این است که سرمایهگذاری در صندوق طلای تابان تمدن نه تنها نرخ تورم را پوشش داده، بلکه معادل 35 درصد مازاد بر تورم سودآوری به همراه داشته است.
طلا همواره به عنوان کالایی مطمئن و سودآور مورد توجه عموم سرمایهگذاران قرار دارد و صندوق سرمایهگذاری طلای تابان تمدن، ابزاری مناسب جهت سرمایهگذاری در طلا میباشد و سهولت معامله، سرمایهگذاری حتی با سرمایه اندک، معافیت مالیاتی، عدم پرداخت کارمزدهای مرسوم در طلای فیزیکی و عدم وجود ریسکهایی از قبیل سرقت، مفقود شدن و جعلی بودن، این صندوق را به یک ابزار شاخص در بازار طلا بدل ساخته است.
شایان ذکر است تامین سرمایه تمدن که به واسطه مدیریت صندوقهای سرمایهگذاری بزرگ کشور، نهادی خوشنام در بازار سرمایه کشور است، مدیریت صندوق طلای تابان تمدن را بر عهده دارد.