پلتفرم صادرات آثار تجسمی به بازار اروپا که توسط مرکز تجاری ایران در کشورهای لهستان و نروژ راه اندازی شده با حضور جمعی از هنرمندان هنرهای تجسمی رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، مراسم رونمایی از دپارتمان هنرهای تجسمی عصر ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۳ با حضور احمد فیروزی، مدیر کل اروپا و آمریکای سازمان توسعه تجارت، خدادادی کارشناس دفتر دانشبنیان سازمان توسعه تجارت، مقدم، رئیس مرکز تجاری ایران در لهستان و نروژ، جمشیدی، مدیر بخش هنرهای تجسمی مرکز تجاری ایران در لهستان و نروژ و کریمی مشاور اقتصادی سفارت نروژ برگزار شد.
مدیرکل اروپا و آمریکای سازمان توسعه تجارت در این مراسم گفت: سازمان توسعه تجارت نهاد اصلی متولی توسعه تجارت خارجی ایران است. این سازمان تلاش میکند که با ابزار مختلف به صادرات محصولات مختلفی چون صنایع خلاق کمک کند.
احمد فیروزی بیان کرد: دپارتمان هنرهای تجسمی با همکاری مرکز تجاری لهستان و نروژ افتتاح میشود؛ ما امسال پانصد و پنجاهمین سالگرد روابط ایران و لهستان را جشن میگیریم و حوزه فرهنگ و هنر میتواند چراغ همکاریهای ما را روشن نگه دارد.
رئیس مرکز تجاری ایران در لهستان و نروژ در این مراسم گفت: ما نزدیک به ۵۰ مرکز تجاری در سراسر دنیا داریم. مرکز تجاری ایران در لهستان به عنوان بخش خصوصی مامور شد که دپارتمان هنرهای تجسمی را شکل بدهد.
مقدم افزود: حوزه هنر، صنایع دستی و فرهنگ هیچ مرزی ندارد. دپارتمان هنرهای تجسمی از هنرمندان پیشکسوت میخواهند که به هنرمندان جوان کمک کنند تا وارد عرصه بینالملل شوند.
رئیس مرکز تجاری ایران در لهستان بیان کرد: دپارتمان هنرهای تجسمی پس از ۸ ماه تلاش، افتتاح شد و مرکز تجاری ایران در لهستان از سایر مراکز تجاری ایران در سطح جهان، میخواهد که به توسعه کار دپارتمان مذکور در سراسر جهان کمک کنند.
مشاور اقتصادی سفارت نروژ نیز در بخشی از مراسم رونمایی از دپارتمان هنرهای تجسمی، گفت: هنر، ادمها و فرهنگها را به هم نزدیک میکند و وقتی این گونه شود، راه برای فعالیتهای اقتصادی هموارتر خواهد بود.
کریمی افزود: سفارت نروژ حاضر است که با هنرمندان ایرانی همکاری کند.
رضا خدادادی، نقاش و عضو هیئت علمی دانشگاه هنر هم در این نشست گفت: رقم خوردن رویدادی فرامرزی در حوزه فرهنگ و هنر جای بسی خرسندی است. سالهاست که یونسکو تاکید ویژهای در حوزه هنر دارد و به احتمال زیاد در سالهای پیش رو بسیاری از فنآوریهای نوین کنار گذاشته می شوند اما همچنان هنر باقی میماند.