شرکت پلیمر آریاساسول و خانه نوآوری و فناوری ایران برای استفاده از ظرفیتهای موجود طرفین برای ارتباط با شرکتها، کشورها و همافزایی بیشتر قرارداد همکاری امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی شرکت پلیمر آریاساسول، در حاشیه سومین روز از هجدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست (18 تا 21 شهریورماه 1403)، قرارداد همکاری میان این شرکت و خانه نوآوری و فناوری ایران (iHiT) به امضا رسید.
محمدرضا حیدرزاده، مدیرعامل شرکت پلیمر آریاساسول، در این مراسم با اشاره به بلوغ سازمانی این شرکت گفت: توانمندی آریاساسول منجر به آن شد که در سال 1401 برای تأسیس مرکز دانشبنیان اقدام کند که با وجود سختیهای ابتدای مسیر با همکاری شرکتهای دانشبنیان و همراهی ویژه معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری موفق شدیم گرید جدید و پرکاربرد LEC1969 را تولید کنیم که تنها در سه شرکت و سه کشور تولید میشد و به واسطه آن شرکت پلیمر آریاساسول به تنها شرکت پتروشیمی دانشبنیان کشور تبدیل شد.
وی با بیان اینکه با وجود تحریمها آریاساسول به یک شرکت دانشبنیان بدل شده است، گفت: در حوزههای دانش و نوآوری در رویدادهای مختلف بینالمللی در رقابت با شرکتهای مطرح توانستیم جوایز برتر 6 و 7 ستاره را کسب کنیم و بهعنوان یک برند برتر در صنعت پتروشیمی دنیا شناخته شویم.
مدیرعامل شرکت پلیمر آریاساسول به نیروهای متخصص و دلسوز آریاساسول اشاره کرد و افزود: نیروهای شرکت در کنار تخصص روحیه یادگیرنده دارند و همواره برای ارتقای خود در تلاش هستند.
حیدرزاده در پایان همکاری با خانه نوآوری و فناوری را افتخاری برای آریاساسول برشمرد و تصریح کرد: اینکه بهعنوان نماینده صنعت پتروشیمی میتوانیم با استفاده از ظرفیت طرفین برای ارتباط با شرکتها، کشورها در حوزه تبادل دانش، انتقال تجربیات و از همه مهمتر همافزایی گام برداریم، بسیار خرسندیم و انتظار داریم اتفاقات خوبی رقم بخورد.
عبدلله ایرانی، مدیر نوآوری و فناوری آریاساسول نیز در این مراسم ظرفیت ایجاد شده را مهم ارزیابی کرد و گفت: این همکاریها زمینهساز فعالیتهای بزرگ و یک اقدام برد – برد است.
وی تصریح کرد: امیدواریم ظرفیت ایجاد شده بتواند در حوزه صادرات محصولات نوآور - محور تأثیرگذار باشد.
با کمک آریاساسول گامهای بلند و مؤثر در زمینه نوآوری بر میداریم
محمد مهدی رفیعی، مدیرعامل خانه فناوری و نوآوری ایران (iHiT) در این مراسم با بیان اینکه این مجموعه زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری فعالیت میکند، گفت: از سال 1400 این مجموعه در حوزه محصولات نوآورانه فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی تصریح کرد: در این شرکت، مجموعهای از محصولات هایتک و میدتک تولید میشود و تمامی محصولات صادراتی هستند و از سال گذشته با توجه به نیازهای کشور در این حوزه، مورد حمایت قرار گرفت.
مدیرعامل خانه فناوری و نوآوری ایران با بیان اینکه فعالیتهای فناورانه و نوآورانه در حوزه صنعت پتروشیمی برای کشور مورد نیاز بود، افزود: شرکت پلیمر آریاساسول با قبول این زحمت در کنار iHiT قرار گرفت تا در حوزه پتروشیمی گامهای بزرگتر و مؤثرتری برداریم.
ظرفیت ایجاد شده در این همکاری میتواند یک وضعیت برد – برد برای دو طرف باشد و امیدواریم بتواند در حوزه صادرات محصولات نوآور - محور تأثیر گذار باشد.