رئیس مرکز توسعه نوآوری رایتل با اشاره به همکاریهای علمی صورتگرفته برای برگزاری کنفرانس بینالمللی دیبلاک ۲۰۲۵، از تلاشها برای ایجاد دبیرخانه دائمی این رویداد خبر داد و دانشگاه علامه طباطبایی را بازوی علمی این کنفرانس معرفی کرد.
کمیل شاهحسینی در نشست خبری معرفی کنفرانس بینالمللی دیبلاک ۲۰۲۵ با قدردانی از تلاشهای برگزارکنندگان این رویداد اظهار کرد: راهاندازی کنفرانسی در این سطح و در حوزهای که همچنان با چالشهای قانونگذاری و حکمرانی مواجه است، اقدامی بزرگ و قابل تقدیر است. از آقای آسترکی و همکارانشان صمیمانه تشکر میکنم و به آنها خداقوت میگویم.
همکاری دانشگاه علامه طباطبایی بهعنوان بازوی علمی کنفرانس
شاهحسینی با اشاره به نقش دانشگاه علامه طباطبایی در این کنفرانس افزود: در مهرماه ۱۴۰۳ جلسهای با حضور آقای سعیدی برگزار شد و ایشان پیشنهاد کردند دانشگاه علامه بهعنوان بازوی علمی کنفرانس فعالیت کند. این پیشنهاد بهدلیل ماهیت علوم انسانی و چالشهای رمزارزها در حوزههایی مانند قانونگذاری، کسبوکار، حکمرانی و شهرسازی، کاملاً منطقی و کاربردی بود.
وی ادامه داد: رئیس دانشگاه نیز از این پیشنهاد استقبال کردند و فرآیند تصویب همکاری کنفرانس در شورای آموزشی، پژوهشی و هیئتامنای دانشگاه طی شد.
تشکیل کمیته علمی با حضور اساتید برجسته دانشگاهی
به گفته شاهحسینی، کار بررسی مقالات علمی و تشکیل کمیته علمی کنفرانس آغاز شده است. او در این باره گفت: حدود ۳۵ نفر از اساتید برجسته از دانشگاههای مختلف در حوزههای گوناگون با ما همکاری میکنند. از این میان ۱۹ نفر از سایر دانشگاهها هستند و سه نفر نیز از اساتید شناختهشده دانشکدههای حقوق، علوم سیاسی، ریاضی، آمار، رایانه، مدیریت و اقتصاد دانشگاه علامه در کمیته علمی حضور دارند.
تأسیس دبیرخانه دائمی در دستور کار
رئیس مرکز توسعه نوآوری رایتل ابراز امیدواری کرد : دبیرخانه دائمی کنفرانس دیبلاک راهاندازی شود تا این رویداد در سالهای آینده با شتاب و تأثیرگذاری بیشتری برگزار شود. وی افزود: امیدواریم این اقدام بتواند نقشی مؤثر در توسعه دانش و قانونگذاری صحیح در حوزه رمزارزها ایفا کند.