رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در نشست خبری مطرح کرد؛

الکامپ ۲۸ آغاز فصل نوین تحول دیجیتال با حضور گسترده داخلی و بین‌المللی

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با تأکید بر نقش رسانه‌ها در ترویج فناوری اطلاعات، از فرصت‌های طلایی پیش‌روی این رویداد، چالش‌های فعلی پلتفرم‌های داخلی و حضور گسترده بخش خصوصی و کشورهای خارجی سخن گفت.

شناسه خبر: ۹۰۵۰
الکامپ ۲۸ آغاز فصل نوین تحول دیجیتال با حضور گسترده داخلی و بین‌المللی
به گزارش جهش اقتصاد،

علی حکیم‌جوادی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در نشست خبری بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ با بیان اهمیت جایگاه رسانه‌ها گفت: رسانه‌ها سفیران تأثیرگذار حوزه فناوری اطلاعات هستند و ما در عصری زندگی می‌کنیم که انتقال صحیح، دقیق و به‌موقع اطلاعات اهمیت بسیار زیادی دارد. الکامپ ۲۸ فرصتی برای ترویج فناوری اطلاعات و ایجاد درک مشترک میان بازیگران این حوزه است.

وی ضمن اشاره به تلاش برای انتقال موثر اطلاعات ، افزود: ما باید حداکثر استفاده را از این فضا داشته باشیم و مسیر ترویج فناوری در کشور را هموار کنیم؛ حتی اگر با مقاومت‌هایی مواجه باشیم.

الکامپ ۲۸ فرصتی طلایی در بستر حمایت‌های دولتی و قانونی

علی حکیم‌جوادی با اشاره به حمایت‌های دولتی از این نمایشگاه گفت: حضور دکتر هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، به‌عنوان حامی جدی این حوزه، فرصتی است که باید آن را مغتنم بدانیم. حمایت ایشان از بخش خصوصی و فضای فناوری در کشور بی‌سابقه است.

وی همچنین به ظرفیت‌های قانونی نیز اشاره کرد و گفت: ماده ۱۰۷ قانون برنامه هفتم توسعه و دیگر بندهای مرتبط، فرصتی ویژه برای حضور فعال سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و تشکل‌های بخش خصوصی در سیاست‌گذاری‌ها و توسعه بازار فناوری اطلاعات فراهم کرده است.

همزمانی با اجلاس دیبک و حضور کشورهای عضو بریکس

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های امسال نمایشگاه، همزمانی آن با برگزاری نخستین اجلاس تخصصی دیبک (در حوزه بلاک‌چین) با حضور کشورهای عضو بریکس است. حکیم‌جوادی درباره این موضوع گفت: با تلاش همکاران، اجلاس دیبک برای نخستین بار در کشور برگزار می‌شود. بیش از ۴۰ کشور دعوت شده‌اند و تاکنون ۸ یا ۹ کشور پاسخ مثبت داده‌اند. این موضوع بدون شک به وجهه بین‌المللی الکامپ خواهد افزود.

چالش‌ها و فرصت‌های پلتفرم‌های داخلی

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور به چالش‌های پیش‌روی پلتفرم‌های داخلی پرداخت و گفت: پلتفرم‌های داخلی با مشکلات متعددی مواجه هستند که گاه سرمایه‌گذاران را دلسرد می‌کند، اما ما همواره تلاش کرده‌ایم تا با استفاده از فرصت‌ها مانع از آسیب جدی به این حوزه شویم.

وی بر ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاران داخلی تأکید کرد و افزود: الکامپ می‌تواند سکویی برای نمایش ظرفیت‌ها و غلبه بر چالش‌ها باشد.

تمرکز ویژه بر هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین

حکیم‌جوادی در ادامه با اشاره به رویکرد جدید نمایشگاه نسبت به فناوری‌های نوین گفت: در این دوره، تمرکز ویژه‌ای بر حوزه هوش مصنوعی داریم. فضایی برای معرفی فعالان این حوزه در تهران و سایر استان‌ها در نظر گرفته‌ایم.

وی اضافه کرد: پلتفرم‌های فعال در حوزه رمزارز و همچنین طلا نیز می‌توانند از این فرصت استفاده کرده و توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند.

الکامپ ویترینی برای بخش خصوصی

حکیم‌جوادی در پایان تأکید کرد: کشور ما برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات، چاره‌ای جز بهره‌مندی از توان بخش خصوصی ندارد. الکامپ ۲۸ می‌تواند نقش مهمی در این مسیر ایفا کند و ما تلاش می‌کنیم تا در تمام کارگروه‌ها و برنامه‌ریزی‌ها حضور مؤثر داشته باشیم.

او ابراز امیدواری کرد : این نمایشگاه بتواند به‌عنوان بستری برای تحول دیجیتال در کشور، نقش‌آفرینی بخش خصوصی را تقویت کرده و مسیر توسعه فناوری را هموارتر سازد.

 

خبرنگار : ندا جعفری پیرلری
ارسال دیدگاه