در پنل «طراحی و ساخت ضخامت‌سنج اشعه ایکس» در نمایشگاه متافو مطرح شد؛

جلوگیری فولاد مبارکه از خروج ارز با بومی‌سازی و تجاری‌سازی دستگاه «ضخامت‌سنج اشعه ایکس»

پنل «طراحی و ساخت ضخامت‌سنج اشعه ایکس» در اولین روز بیست و یکمین نمایشگاه متافو به همت فولاد مبارکه با حضور محمدعلی اسدالله‌زاده کارشناس نگهداری و تعمیرات سیستم‌های پرتوزا و کامران کلوشانی رئیس واحد ابزار دقیق و کالیبراسیون شرکت فولاد مبارکه برگزار شد.

شناسه خبر: ۳۳۲۴
جلوگیری فولاد مبارکه از خروج ارز با بومی‌سازی و تجاری‌سازی دستگاه «ضخامت‌سنج اشعه ایکس»
به گزارش جهش اقتصاد،

کامران کلوشانی، رئیس واحد ابزار دقیق و کالیبراسیون شرکت فولاد مبارکه، گفت: وجود فرهنگ بومی‌سازی در فولاد مبارکه یکی از دلایل اصلی موفقیت این شرکت در زمینه ساخت داخل است. این فرهنگ به فولاد مبارکه این امکان را می‌دهد که هر توانمندی که به دست می‌آورد، با دیگران به اشتراک بگذارد.

وی افزود: اگر شرکت‌های خارجی بخواهند دستگاه ضخامت‌سنج به ما بفروشند، به ازای هر دستگاه، هزینه چند دستگاه را از ما دریافت می‌کنند. علاوه بر این، زمان تحویل دستگاه‌ها نیز همیشه قابل پیش‌بینی نیست و مشکلاتی ایجاد می‌شود.

کلوشانی همچنین اشاره کرد: سازمان انرژی اتمی تاییدیه لازم را برای دستگاه ضخامت‌سنج صادر کرده و ما در حال دریافت مجوزهای لازم هستیم.

همچنین محمدعلی اسدالله‌زاده، کارشناس نگهداری و تعمیرات سیستم‌های پرتوزا، اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۲۰ دستگاه ضخامت‌سنج داریم که تعمیر و نگهداری آن‌ها را انجام می‌دهیم. ماهیت ضخامت‌سنج به این صورت است که ضخامت ورق‌های فولادی را به صورت برخط مشخص می‌کند.

وی در ادامه افزود: طراحی و ساخت ضخامت‌سنج اشعه ایکس از سال ۱۳۹۸ آغاز شد. بزرگترین چالشی که در این مسیر داشتیم، عدم اطمینان به تجهیز بود. اما با تلاش زیاد، توضیحات مفصل و جلب اعتمادها، در نهایت دستگاه مستقر شد.

 

ارسال دیدگاه