سرپرست پژوهشکده در نشست خبری مطرح کرد؛

معرفی بیمه جدید بازنشستگی کارکنان دولت/ تلاش برای گسترش فرهنگ پژوهش و نوآوری

سرپرست پژوهشکده بیمه گفت: لایحه دولت این است که بخشی از ذخیره بازخرید کارمندان دولت، بایک سازوکاری در کنار بیمه پایه به عنوان بیمه تکمیلی بازنشستگی در پایان دوره خدمت پرداخت شود.

شناسه خبر: ۳۴۷۴
معرفی بیمه جدید بازنشستگی کارکنان دولت/ تلاش برای گسترش فرهنگ پژوهش و نوآوری
به گزارش جهش اقتصاد،

دکتر  نیاکان رییس پژوهشکده بیمه در نشست خبری سی‌ویکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه با محور رضایت‌مندی و اعتماد مردم به صنعت بیمه درباره بیمه جدید بازنشستگی کارکنان دولت اظهار داشت: در لایحه دولت آمده است که بخشی از ذخیره بازخرید که زمان بازنشستگی به افراد تعلق می‌‌گیرد با یک ساز وکاری در کنار بیمه بازنشستگی که از آنها کسر می‌شود، قرار بگیرد که البته این بیمه جدا از بیمه درمان تکمیلی کارکنان دولت است.وی با بیان اینکه این لایحه که هم اکنون در دولت است و قرار است که بیمه های بازرگانی در کنار بیمه پایه کمک قابل توجهی به بیمه های بازنشستگی می‌کنند،گفت:  لایحه دولت این است که بخشی از ذخیره بازخرید کارمندان دولت، بایک سازوکاری در کنار بیمه پایه به عنوان بیمه تکمیلی بازنشستگی در پایان دوره خدمت پرداخت شود.سرپرست پژوهشکده بیمه همچنین درباره انتشار صورت‌های مالی پژوهشکده تاکید کرد: انتشار صورت‌های مالی پژوهشکده اجباری نیست اما چیزی هم برای پنهان کردن نداریم و همواره صورت‌های شفاف بوده است و در صورت نیاز آن را می‌توانیم در معرض عموم مردم بگذاریم.

فعالیت‌های پژوهشی و داوری مقالات

دکتر نیاکان در ادامه به  فعالیت‌های پژوهشی و داوری مقالات اشاره کرد و اظهار داشت: پژوهشکده بیمه پس از بررسی موضوعات روز صنعت بیمه در شورای پژوهشی و سیاست‌گذاری، اقدام به جمع‌آوری و داوری مقالات کرد. امسال در مجموع ۶۳۳ مقاله داخلی و خارجی دریافت شد که از این تعداد، ۱۶ مقاله برای ارائه، ۹۹ مقاله برای چاپ، و ۱۴۰ مقاله به‌صورت پوستر انتخاب شدند. فرآیند داوری با حضور حدود ۱۲۰ داور از دانشگاه و صنعت، به‌طور شفاف و دقیق انجام شد.

وی  در ادامه به تلاش برای گسترش فرهنگ پژوهش و نوآوری پرداخت و تأکید کرد : این فعالیت‌ها با هدف ترویج رقابت سالم، نشاط علمی و ترغیب دانشگاه‌ها به پرداختن به موضوعات اصیل بیمه‌ای انجام شده است. همچنین برنامه‌هایی برای ارائه مقالاتی که ظرفیت لازم را دارند پس از همایش در دستور کار قرار دارد.همایش بیمه قرار است در روز ۱۳ آذر برگزار شود و از پژوهشگران، نویسندگان و نوآوران برتر این حوزه تجلیل به عمل آید.

برنامه‌های پژوهشکده برای احیای اتاق فکر صنعت بیمه

دکتر نیاکان، از برنامه‌های پژوهشکده برای احیای اتاق فکر صنعت بیمه، همکاری با شورای نخبگان بیمه مرکزی، و ارتقای پژوهش‌های تخصصی خبر داد.وی با اشاره به اهمیت جلوگیری از موازی‌کاری در فعالیت‌های پژوهشی و تصمیم‌سازی، تأکید کرد و گفت : پژوهشکده نقش حمایتی و تکمیلی خود را در ارتباط با شورای نخبگان ایفا خواهد کرد.

دکتر نیاکان با اشاره به لزوم ایجاد ساختاری موثر برای اتاق فکر صنعت بیمه اظهار داشت: پژوهشکده بیمه باید محل آمد و شد فعالان صنعت باشد. این مجموعه در نظر دارد در هماهنگی با شورای نخبگان بیمه مرکزی، مسائل و موضوعات کلیدی صنعت را بررسی و راهکارهای علمی ارائه کند.

وی افزود : پژوهشکده علاوه بر تمرکز بر موضوعات کلیدی صنعت، همکاری نزدیکی با سندیکای بیمه‌گران و سایر نهادهای مرتبط خواهد داشت. همچنین پژوهشگران پژوهشکده در کارگروه‌های مختلف شرکت کرده و به ارائه گزارش و پیشنهادات علمی می‌پردازند.دکتر نیاکان شفافیت در عملکرد مالی این مجموعه را تأیید کرد و گفت: هرچند پژوهشکده الزامی برای انتشار صورت‌های مالی ندارد، اما تمام اسناد مالی ما شفاف و آماده بررسی هستند.

تعامل پژوهشکده با شرکت‌ها و صندوق‌های بیمه‌ای

وی همچنین به تعامل پژوهشکده با شرکت‌ها و صندوق‌های بیمه‌ای اشاره کرد و از اقدامات منسجم برای پاسخ به نیازهای پژوهشی صنعت خبر داد.سرپرست پژوهشکده بیمه همچنین به جزئیات برنامه‌های روز سی و یکمین همایش صنعت بیمه اشاره کرد و گفت : این همایش که با تمرکز بر موضوع «رضایتمندی و اعتماد مشتریان به صنعت بیمه» برگزار می‌شود، شامل پنل‌های تخصصی با موضوعات متنوع و همچنین برنامه‌های نوآورانه خواهد بود، از جمله: ارائه مقالات کاربردی در پنل‌های تخصصی ، تجلیل از پژوهشگران برتر و چهره‌های ماندگار صنعت و بررسی ایده‌های برتر و محصولات نوین بیمه‌ای است .

دکتر نیاکان با اشاره به برنامه ویژه اختتامیه همایش افزود: این رویداد نه تنها فرصتی برای گردهمایی فعالان صنعت است، بلکه به شناسایی مسیرهای جدید برای ارتقای سطح علمی و عملیاتی صنعت بیمه کمک می‌کند.وی در پایان بر اهمیت ارتباط نزدیک‌تر پژوهشکده با شبکه فروش، شرکت‌های بیمه، و مردم تأکید کرد و گفت:پژوهشکده بیمه در تلاش است تا با تعامل موثر با همه ذینفعان، زمینه را برای رشد و توسعه پایدار صنعت بیمه فراهم کند. همچنین برنامه‌هایی برای ارزیابی اثربخشی همایش‌ها و پژوهش‌ها در دستور کار داریم تا از کارایی این اقدامات اطمینان حاصل شود.

 

 

ارسال دیدگاه