مجمع عمومی شرکت پتروشیمی پردیس با حضور بیش از ۸۵ درصد سهامداران برگزار گردید و به ازای هر سهم ۳۷۰۰ تومان سود نقدی تقسیم شد.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی پردیس امروز چهارشنبه 7 آذرماه با حضور مدیران، رئیس مجمع ، مدیرعامل ، ناظر بورس و حسابرس و حضور۸۵.۵ درصد سهامداران برگزار شد .
دکتر سیدمحمدرضا میری لواسانی مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس در گزارشی به بررسی عملکرد سالانه این شرکت پرداخت و جزئیاتی را درباره تولید، صادرات و برنامههای آینده آن ارائه کرد. وی با اشاره به اهمیت استراتژیک پتروشیمی پردیس در صنعت کشور، دستاوردها و چالشهای پیشرو را مورد ارزیابی قرار داد.
ثبت رکورد بالاترین تناژ تولیدی اوره در سال 1403
وی گفت : شرکت در سال مالی ۱۴۰۳ موفق به ثبت رکورد بالاترین تناژ تولیدی اوره شد.همچنین در سال ۱۴۰۱ و با وجود ۷۲ روز قطعی گاز و ۳۴ روز قطعی پیشبینینشده، تولید به ۳ میلیون و ۸۷هزار تن رسید.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس تصریح کرد : در سال مالی ۱۴۰۳، شرکت بهجای ۹۰ روز، ۹۲ روز از مدار خارج بود که در این دو روز ۱۹.۷۰۰ تن تولیدرا از دست دادیم و این امر باعث شد ظرفیت اسمی به ۳ میلیون و ۲۵هزار تن رسید. در سال ۱۴۰۳، علاوه بر ۳۴ روز از دست رفته، ناترازی نیز به این مدت اضافه شد و تولید را کاهش داد.
میریلواسانی ادامه داد: از مجموع تولید ۷۳.۴ میلیون تنی پتروشیمیهای کشور، سهم پردیس ۵ میلیون و ۲۲۶هزار و ۴۰۰ تن بود. در این دوره، قیمت اوره صادراتی ۱۸درصد کاهش یافت، اما نرخ تسعیر ارز ۲۳درصد افزایش داشت.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس تاکید کرد: ۳۰ درصد از تولید اوره باید به بخش کشاورزی تحویل داده شده است. با این حال، ۲۵۰هزار تن کمتر از این میزان تحویل داده شد و به صادرات اختصاص یافت. در بخش داخلی، ۷۱۰هزار تن اوره به جهاد کشاورزی تخصیص داده شد. در حالی که این رقم باید ۹۶۰هزار تن میبود.
میریلواسانی به دیگر دستاوردهای این شرکت اشاره کرد و گفت: از دیگر موفقیتهای شرکت میتوان به مطالبات مرتبط با کاهش نرخ گاز، دستیابی به حداکثر تولید برای جلوگیری از زیان ناشی از هزینههای جذبنشده، تولید ۹۹درصد ظرفیت اسمی (۷درصد مشابه سال قبل) و افزایش حصه نقدی از ۷۹۶ تومان به ۴۸۰۰ تومان اشاره کرد.
وی افزود: پتروشیمی پردیس رشد ۲۱ درصدی فروش را در سال مالی به ثبت رساند. رکورد صادرات اوره توسط شرکت پتروشیمی پردیس شکسته شد. همچنین سود خالص شرکت ۱۹.۳ همت است و فروش اوره رشد ۱۰۰ درصدی داشته است.
درآمد ناشی از صادرات به ۳۲.۳همت رسید
میریلواسانی با اشاره به این موضوع که شپدیس دومین شرکت صادراتی برگزیده کشور است افزود: سیاست پتروشیمی پردیس این است که به سمت افزایش تولید اوره برود که از نظر اقتصادی سود آوری ۴۰ میلیون دلاری ایجاد خواهد کرد. درآمد ناشی از صادرات به ۳۲.۳همت رسید که ۲۰ درصد افزایش را تجربه کرده است. تناژ صادرات افزایش ۱۵ درصدی داشته و سود ناخالص شپدیس رشد ۴ درصدی را تجربه کرده است.
وی در رابطه با چالش هایی که شرکت با آن مواجه شده است گفت: یکی از چالشهای شرکت، کمبود ظرفیت انبار بود. برای حل این مشکل، برنامه ساخت یک انبار ۳۰هزار تنی در ضلع شمالی شرکت مطرح شد و حتی تا مرحله مناقصه پیش رفت. اما با شناسایی چند انبار گوگرد در منطقه ویژه که طی چند ماه آینده تخلیه میشوند، شرکت تصمیم به اجاره آنها گرفت. این تصمیم با هزینهای ۲ میلیون یورویی بهجای ۱۵ میلیون یورو، ظرفیت انبارش را ۶۰هزار تن افزایش میدهد و قدرت چانهزنی پردیس را در فروش FOB بهبود میبخشد.
براساس این گزارش، در پایان این مجمع ۳۷۰۰ تومان سود به ازای هر سهم بین سهامداران «شپدیس» تقسیم شد.